Tanden polijsten

Donkere of gele aanslag op je tanden? Geen nood: Tandarts Mondain in Hoofddorp is gespecialiseerd in het veilig polijsten van jouw tanden, waardoor je in mum van tijd weer over straat kan met een vertrouwde, stralende lach. Aanslag, bijvoorbeeld ontstaan door het nuttigen van koffie, thee of rode wijn verdwijnt als sneeuw voor de zon met de professionele polijstmethode van tandartspraktijk Mondain.
Contact opnemen

Tanden polijsten Hoofddorp

Polijsten is een veilige, pijnloze en eenvoudige manier om je tanden weer glad te maken en in natuurlijke (witte) kleur terug te brengen. In het dagelijks leven tasten diverse drank- en etenswaren, zonder dat je het aanvankelijk door hebt, de natuurlijke kleur van jouw gebit aan. Thee en koffie zijn bekende oorzaken van vervelende verkleuringen, maar ook liefhebbers van rode wijn en zeker ook rokers ontkomen er vaak niet aan. Gelukkig heeft Tandarts Mondain de ideale oplossing. Door onze nauwkeurige polijstmethode wordt jouw gebit weer stralend mooi én superglad.

Waarom je gebit laten polijsten bij Tandarts Mondain?

  • Veilig, pijnloos & eenvoudig
  • Professionele en nauwkeurige polijstmethode
  • Tanden weer in natuurlijke witte kleur
  • Gladde tanden, gezonde lach

Ons behandelteam

Lisa Castricum

Laura van Liere
Tandart Mondain

ingrid wafelbakker

Ingrid Wafelbakker
Mondhygieniste Mondain

Tanden polijsten bij Mondain: de behandeling

Hoe gaat het polijsten van tanden bij Tandarts Mondain in zijn werk? In de eerste plaats: het is niets om bang voor te zijn. Diverse patiënten vinden polijsten zelfs een prettig gevoel. Een speciale polijstpasta wordt op de professionele polijstborsteltje aangebracht en daarmee worden je tanden nauwkeurig glad en schoon gepolijst. Het voelt een beetje alsof iemand anders je tanden ‘oppoetst’ op een zeer degelijke en diepgaande manier: daar kan je met je eigen tandenborstel niet tegenop.

Kosten en tarieven tanden polijsten

Wanneer je bij je zorgverzekeraar een aanvullende tandartsverzekering hebt afgesloten naast je basisverzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars tegenwoordig de kosten voor mondhygiëne, waaronder het polijsten van tanden. De behandelkosten voor kinderen tot 18 jaar vallen sowieso onder de basisverzekering en worden in zijn geheel vergoed.

tandarts mondain hoofddorp

Veelgestelde vragen over tanden polijsten

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil mij aanmelden als patient

Online inschrijven

De praktijk

Tandarts Mondain
Kruisweg 616
2132 CH Hoofddorp