Over tandartspraktijk Mondain

Wat maakt tandartspraktijk Mondain bijzonder?
Tandartspraktijk Mondain in Hoofddorp is niet zomaar een praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Volwassenen en kinderen voelen zich door de aangename sfeer in onze nieuwe hypermoderne praktijk al snel op hun gemak. Daarnaast kunt u bij ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie verwachten, uitgevoerd door ervaren specialisten.

tandartspraktijk Mondain

Tandarts, mondhygiëniste en implantoloog

Door regelmatig een bezoek aan onze tandarts en mondhygiënist te brengen kunnen gebitsproblemen worden voorkomen en tandvleesontstekingen tijdig worden opgespoord en behandeld. Op deze manier levert Tandartspraktijk Mondain een positieve bijdrage aan uw mondgezondheid en het behoud van uw gebit.

Daarnaast werken we volgens de nieuwste inzichten, met de modernste apparatuur. Elke patiënt heeft zijn eigen tandarts voor alle reguliere behandelingen waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat.

tandartspraktijk Mondain

Ons behandelteam

Bij Mondain werken ervaren professionals met bijna allemaal hun eigen specialisatie. Samen vormen we een ideaal deskundig team en bieden we u complete tandheelkundige zorg aan in een prettige sfeer.

tandartspraktijk Mondain, Joyce van Niele

Joyce van Niele Tandarts praktijkeigenaar

“Algemeen practicus, praktijkeigenaar. Na mijn afstuderen in 2006 bouwde ik mijn ervaring in verschillende praktijken op in algemene tandheelkunde in Hoofddorp.  Het behandelen van kinderen tot iemand een prachtige glimlach geven, maakt tandheelkunde een fantastisch vak. Streven naar topkwaliteit, maar de persoon achter het gebit niet uit het oog verliezen vind ik belangrijk. In 2013 de praktijk gestart om u te voorzien van goede tandheelkundige zorg.”

tandartspraktijk Mondain, Laura van Liere

Laura van Liere Tandarts

“Algemeen practicus. Ik volgde mijn opleiding tot tandarts aan de ACTA te Amsterdam. Sinds begin 2014 ben ik werkzaam bij Tandheelkundig centrum Mondain en werk daar met veel plezier. Ik vind het belangrijk om technisch goed werk te leveren op een prettige manier, waarbij de patiënt centraal staat.”

tandartspraktijk Mondain, Isabel Uges

Isabel Uges Tandarts

“Tandarts Specialist, Afgestudeerd in 2006 aan de ACTA in Amsterdam. Bestuurslid NVeE ( Ned. Vereniging van Endodontologie). Na mijn studie nascholing gevolgd op gebied van endodontologie en restauratieve tandheelkunde, waaronder de leergang endodontologie en specialisatie extreme gebitsslijtage te Nijmegen. Hierbij vind ik het een uitdaging om zo natuurlijk mogelijk het gebit na te bootsen en de tanden en kiezen dusdanig te herstellen.”

tandartspraktijk Mondain, Leonie van Dop

Leonie van Dop Tandarts

“Algemeen practicus. In juni 2013 heb ik de 6-jarige studie Tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Ik heb daarna de nodige ervaring opgedaan als jeugdtandarts en algemeen practicus. Ik heb voor tandheelkunde gekozen, omdat ik naast het helpen van mensen ook de creativiteit, het nauwkeurig werken en esthetiek erg leuk vind.”

tandartspraktijk Mondain, Roena Kouchi

Roena Kouchi Tandarts

“Sinds begin vorig jaar ben ik werkzaam als tandarts bij Tandartspraktijk Mondain. Eerst als zwangerschapswaarneming, daarna op de dinsdag en de vrijdag. Per 9 januari ben ik werkzaam op de woensdag en de vrijdag.

Ik behandel jong tot oud met veel plezier. Mijn focus ligt op preventie, maar het doel is samen met u als patiënt het mooiste resultaat te bereiken. Zowel functioneel als esthetisch. Ik zie iemand graag weer met een brede glimlach vertrekken.”

tandartspraktijk Mondain, Rosalien Keukenmeester

Rosalien Keukenmeester Tandarts

“Als tandarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam in 2016. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als mondhygiënist. Als algemeen tandarts heb ik bij verschillende praktijken en bij de kaakchirurg ervaring opgedaan. Wat ik mooi vind aan Tandheelkunde is de combinatie van technische uitdagingen en het contact met mensen, waarbij medische noodzaak en esthetische wensen samenkomen. Ik leg alles wat ik doe graag uit, waardoor kinderen en angstige patiënten ook goed bij mij terecht kunnen.”

tandartspraktijk Mondain, Linde van Groningen

Linde van Groningen Implantoloog NVOI

“In 2008 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb daarna de driejarige postdoctorale opleiding Orale implantologie en prothetiek met succes afgerond. Sinds 2011 ben ik ingeschreven en erkend als implantoloog NVOI. Sinds de opening in 2013 verricht in de praktijk alle implantologie behandelingen en complexe chirurgische verwijderingen. Ik verricht zowel behandelingen op externe verwijzing als vanuit de praktijk van Joyce.”

tandartspraktijk Mondain, Ingrid Wafelbakker

Ingrid Wafelbakker Mondhygiëniste

“Ik werk sinds 1986 als mondhygiënist. Het werken als mondhygiënist geeft mij veel voldoening. Met name de interactie met de patiënten en het motiveren van patiënten tot een goede mondgezondheid maakt mijn werk zo leuk. Patiënten ervaren mij als een prettige behandelaar. In ben in de praktijk werkzaam om de dinsdagavond, donderdag en de vrijdag.”

tandartspraktijk Mondain, Pary Hail

Pary Hail Mondhygiëniste

“Sinds de opening in 2013 ben ik werkzaam bij tandarts Mondain als mondhygiënist. Ik heb Joyce reeds leren kennen in de praktijk waar zij voorheen als tandarts, en ik als tandartsassistente werkte. Zij heeft mij destijds geadviseerd om verder door te studeren als mondhygiënist. Dit werk bevalt mij heel erg goed en dat komt vooral door de diversiteit van de werkzaamheden die ik als mondhygiënist uitvoer.”

tandartspraktijk Mondain, Pien Landkroon

Pien Landkroon Mondhygiëniste in opleiding | Paro-preventie Assistente

“Na mijn opleiding voor tandartsassistente in 2016 ben ik meteen gestart met de opleiding Mondzorgkunde in Utrecht. Op de dinsdagavond werk ik als paro preventie assistente en val ik regelmatig in als een van mijn collega's op vakantie zijn.  Je kan mij dus zowel als behandelaar assistente tegenkomen in de praktijk. ”

tandartspraktijk Mondain, Amy de Jong

Amy de Jong Preventie Assistente

“Sinds eind 2017 ben ik op donderdag werkzaam als "paro preventie assistent" bij Tandarts Mondain. Ik richt me hierbij op preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Ik vind het leuk om patienten te motiveren om hun gebit goed te onderhouden en samen zorg te dragen voor een gezonde mond. Het leukste is als patienten tevreden terugkomen en zien dat hun mondgezondheid vooruit gaat.”

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk Tandarts Mondain is makkelijk te bereiken vanuit Hoofddorp, Aalsmeer, Heemstede, Hillegom, Schiphol-Rijk en Nieuw-Vennep.  U vindt ons aan Kruisweg 616 in Hoofddorp. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.


Bel voor een afspraak 
023-57 67 609

De Lieve Tandarts

Tandarts Mondain is aangesloten bij De Lieve Tandarts. Wij zijn trots op dit keurmerk!

Wat betekent dit keurmerk voor u als patiënt van Tandarts Mondain?
Tijdens elk bezoek aan Tandarts Mondain in Hoofddorp kunt u, naast goede zorg, extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor uw behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. Laat ons weten hoe we u het beste kunnen helpen. Gedurende de behandeling geven we u uitleg over onze handelingen en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen.

In deze video komt u meer te weten over het initiatief van De Lieve Tandarts.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Tandarts Mondain
KRUISWEG 616
2132 CH, Hoofddorp

 

logo tandarts Mondain