Over tandarts praktijk Mondain

Wat maakt tandartspraktijk Mondain bijzonder

Tandartspraktijk Mondain in Hoofddorp is niet zomaar een praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Volwassenen en kinderen voelen zich door de aangename sfeer in onze nieuwe hypermoderne praktijk al snel op hun gemak. Daarnaast kun je bij ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie verwachten, uitgevoerd door ervaren specialisten.

Daarnaast werken we volgens de nieuwste inzichten, met de modernste apparatuur. Elke patiënt heeft zijn eigen tandarts voor alle reguliere behandelingen waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat.

Tandarts, mondhygiëniste en implantoloog

Door regelmatig een bezoek aan onze tandarts en mondhygiënist te brengen kunnen gebitsproblemen worden voorkomen en tandvleesontstekingen tijdig worden opgespoord en behandeld. Op deze manier levert Tandartspraktijk Mondain een positieve bijdrage aan je mondgezondheid en het behoud van je gebit.

over tandarts mondain

Ons behandelteam

Bij Mondain werken ervaren professionals met bijna allemaal hun eigen specialisatie. Samen vormen we een ideaal deskundig team en bieden we uw complete tandheelkundige zorg aan in een prettige sfeer.

Onze Specialismen

De Kindertandarts
Bij tandarts Mondain gaan we voor stralende lach en blije kinderen. Ons doel is om de tanden van uw kind gezond te houden en het bezoek aan onze praktijk tot een prettige ervaring te maken. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in kindvriendelijke tandheelkunde. Extra aandacht, geduld en een ontspannen sfeer zorgen ervoor dat angst en schrik worden omgezet in vertrouwen en zekerheid.

De Mondhygiënist
Onze mondhygiënistes houdt zich vooral bezig met het fundament van het gebit: het tandvlees en het bot waar de tanden en kiezen in vaststaan. Hierbij richt de mondhygiënist zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. U kunt rechtstreeks bij onze mondhygiënist terecht als u hulp nodig heeft bij uw mondverzorging en/of het voorkomen van tandbederf en tandvleesaandoeningen.

De Implantoloog
Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug, of een overkappingsprothese. Onze implantoloog is NVOI erkend en geregistreerd bij de Nederlandse beroepsvereniging van orale implantologen (NVOI). Zij voert zowel implantologie als chirurgie behandelingen uit.

De Endodontoloog
Een endodontoloog voert complexe wortelkanaalbehandelingen uit. Ook richt hij/zij zich op het uitvoeren van een tweede wortelkanaalbehandeling van een tand of kies die na een eerdere behandeling niet geheel genezen is. Bij ons werken tandarts-specialisten met aanvullende kennis op het gebied van Endodontologie.