Verstandskies trekken Hoofddorp

Soms is het nodig om een tand of verstand kies te verwijderen. De tandarts zal beoordelen, soms met behulp van röntgenfoto’s, of hij dat zelf gaat doen. Deze ingreep, de ‘extractie’ van de tand of kies verloopt meestal pijnloos, dankzij de verdoving.

Contact opnemen

Soms wordt uw intern doorverwezen voor een chirurgische verwijdering door de implantoloog als deze lastig is te verwijderen.

Het trekken van een tand of kies kan een vervelend gevoel geven. Door de verdoving zult u echter geen pijn voelen. In de eerste twee à drie dagen kan de wond iets gaan zwellen en oncomfortabel aanvoelen. U kunt dan pijnstillers (paracetamol of ibuprofen) tegen de pijn innemen.

behandelkamer tandarts

Nazorg

Na de behandeling krijgt u van ons een formulier mee waarin aandachtspunten en leefregels voor de nazorg staan beschreven. Mocht u na verloop van tijd nog steeds last hebben neem dan contact met de praktijk op.

Uitleg Behandeling

De tandarts geeft u voorafgaand aan de behandeling een verdoving. Zodra deze is ingewerkt, maakt de tandarts de tand los door een draaiende of wrikkende beweging te maken. Meestal wordt de tand of kies er in zijn geheel uitgetrokken.


Bel voor een afspraak 
023- 576 76 09    |   Overzicht behandelingen

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Tandarts Mondain
KRUISWEG 616
2132 CH, Hoofddorp

 

logo tandarts Mondain