Periodieke controle tandarts

Regelmatige Periodieke controle is een belangrijk onderdeel van onze tandheelkundige zorg. Afhankelijk van je mondsituatie maken wij 1 of 2 maal per jaar een afspraak voor een periodieke controle met je. Kinderen worden altijd 2 maal per jaar gecontroleerd. Na afloop van een periodieke controle plannen wij een volgende afspraak.
Patient worden

Periodieke controle

Regelmatig naar de tandarts gaan zorgt voor een  goede mondhygiëne en draagt bij aan een gezond gebit. Wij zien u graag regelmatig voor de halfjaarlijkse controle. Zodat we, indien nodig, tijdig actie kunnen ondernemen om uw gebit en mond gezond te houden. Regelmatige controle is een belangrijk onderdeel van onze tandheelkundige zorg.

Periodieke Controle tandarts
Periodieke Controle tandarts

Gebit en tandvlees

Tijdens de periodieke controle bekijkt de tandarts uw gebit en uw tandvlees. Zo kan er een vroege diagnose gesteld worden van gaatjes, tanderosie en eventuele tandvleesontstekingen en kan erger voorkomen worden. Als er problemen zijn ontstaan kan er een behandelplan nodig zijn om samen met u te bepalen wat voor u de beste oplossing is om de ontstane situatie op te lossen.

Uitleg Mondverzorging

Wanneer de mondhygiëne van uw gebit niet optimaal is, wordt u door uw tandarts verwezen naar een van onze mondhygiënisten. De mondhygiënist zal uw gebit reinigen om zodoende problemen aan het tandvlees te kunnen voorkomen.


Bel voor een afspraak 
023 - 576 76 09    |   Overzicht behandelingen

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Tandarts Mondain
KRUISWEG 616
2132 CH, Hoofddorp

 

logo tandarts Mondain