Facings

Droom jij van een mooi gebit met een gezonde lach vol vertrouwen? Dat is dichterbij dan je denkt: Tandarts Mondain in Hoofddorp heeft voor heel veel esthetische gebitsproblemen de ultieme en ideale oplossing: facings. Facings zijn schildjes van composiet of porselein, die naadloos op je huidige tanden worden geplaatst, waardoor je gebit mooier en stralender wordt dan ooit te voren.
Contact opnemen

Facings van Tandarts Mondain

Scheefstaande tanden, een spleetje, afgebroken hoekjes of vervelende verkleuringen van het gebit: daar wordt niemand vrolijk van. Het zijn veelvoorkomende tandproblemen die ook het zelfvertrouwen behoorlijk kunnen aantasten. Gelukkig biedt tandartspraktijk Mondain in Hoofddorp een perfecte maatoplossing bij dit soort tandafwijkingen. De vakmensen van Tandarts Mondain zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogkwalitatieve facings, waarmee al heel veel mensen zijn geholpen. Natuurlijk gebeurt het plaatsen van facings bij  Tandarts  Mondain  in nauw overleg: jouw wensen staan centraal.

Waarom facings van Tandarts Mondain?

  • Kwalitatief hoogwaardig, vakmanschap
  • Langdurige en onderhoudsarme maatoplossing
  • Sterk verbeterde vorm & kleur van tanden
  • Een stralend gebit naar wens

Ons behandelteam

Lisa Castricum

Laura van Liere
Tandart Mondain

ingrid wafelbakker

Ingrid Wafelbakker
Mondhygieniste Mondain

Facings: de behandeling

Voordat we je meer vertellen over de behandeling: wat is nu eigenlijk een facing? Een facing is een laagje of schildje dat op je tand wordt geplaatst, waardoor de vorm en kleur van je gebit naar je persoonlijke wensen kan worden aangepast. Het plaatsen van een facing is een nauwkeurig precisiewerk en onze tandspecialisten gaan met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en de modernste behandelmethodes te werk: Tandarts Mondain in Hoofddorp is pas tevreden als jij het bent. Alles begint met een eerste afspraak, waarin we gezamenlijk de toestand van je gebit en mond bekijken en waarin ook jouw wensen centraal staan: bijvoorbeeld bespreken we uitvoerig de kleur en vorm van de facings. Op basis daarvan kunnen we een mooi persoonlijk behandelplan voorstellen, inclusief kostenplaatje.

Tarieven/kosten plaatsen van facings

Afhankelijk van de aanvullende tandartsverzekering die je al dan niet hebt afgesloten naast je basisverzekering, vergoeden diverse zorgverzekeraars een deel van de kosten voor het plaatsen van een of meerdere facings. Het plaatsen van facings valt echter niet onder de basisverzekering: natuurlijk is ieder individu anders en dus kan Tandarts Mondain pas een goede kosteninschatting maken na een eerste consult. Wel kunnen we vermelden dat composieten facings voordeliger zijn dan porseleinen facings.

Facings

Veelgestelde vragen over tanden polijsten

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil mij aanmelden als patient

Online inschrijven

De praktijk

Tandarts Mondain
Kruisweg 616
2132 CH Hoofddorp