Het team van tandarts Mondain

Onze medewerkers maken het verschil

De tandartsen, mondhygiëniste van Mondain stellen zich graag persoonlijk aan u voor. Mensen maken immers het verschil. Ons behandelteam zorgt voor een aangename sfeer. Kinderen en volwassenen voelen zich daardoor bij ons snel op hun gemak. Daarnaast kan je van ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie in het Nederlands verwachten. Ons team zorgt samen met jou voor een goed verzorgd gebit en een stralende lach. We werken volgens de nieuwste inzichten, met de modernste apparatuur. Elke patiënt heeft zijn eigen tandarts voor alle reguliere behandelingen.

Al onze tandartsen zijn BIG geregistreerd, lid van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde(NMT) en als zodanig aangesloten bij de klachtencommissie van de NMT. Onze implantoloog is NVOI erkend als implantoloog.

over tandarts mondain

Tandarts-(Specialisten)

Joyce van niele

Joyce van Niele

Algemeen practicus, praktijkeigenaar. Na mijn afstuderen in 2006 bouwde ik mijn ervaring in verschillende praktijken op in algemene tandheelkunde in Hoofddorp.  Het behandelen van kinderen tot iemand een prachtige glimlach geven, maakt tandheelkunde een fantastisch vak. Streven naar topkwaliteit, maar de persoon achter het gebit niet uit het oog verliezen vind ik belangrijk. In 2013 de praktijk gestart om u te voorzien van goede tandheelkundige zorg.

q_weijenbergh_

Querelle Wijenbergh

Algemeen practicus. In 2010 afgestudeerd. Ik beoefen algemene tandheelkunde in de breedste zin, waaronder ook kroon en brugwerk, prothetiek en heb geduld en affiniteit met angstige patiënten. Buiten het ‘knutselen’ en het creatief bezig kunnen zijn, kan ik veel plezier en voldoening vinden in het kunnen helpen van mensen met pijnklachten en hun alledaagse mondgezondheid.

laura van liere

Laura van Liere

Algemeen practicus. Ik volgde mijn opleiding tot tandarts aan de ACTA te Amsterdam. Sinds begin 2014 ben ik werkzaam bij Tandheelkundig centrum Mondain en werk daar met veel plezier. Ik vind het belangrijk om technisch goed werk te leveren op een prettige manier, waarbij de patiënt centraal staat.

isabel uges

Isabel Uges

Tandarts Specialist, Afgestudeerd in 2006 aan de ACTA in Amsterdam. Bestuurslid NVeE ( Ned. Vereniging van Endodontologie). Na mijn studie nascholing gevolgd op gebied van endodontologie en restauratieve tandheelkunde, waaronder de leergang endodontologie en specialisatie extreme gebitsslijtage te Nijmegen. Hierbij vind ik het een uitdaging om zo natuurlijk mogelijk het gebit na te bootsen en de tanden en kiezen dusdanig te herstellen.

leonie van dop

Leonie van Dop

Algemeen practicus. In juni 2013 heb ik de 6-jarige studie Tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Ik heb daarna de nodige ervaring opgedaan als jeugdtandarts en algemeen practicus. Ik heb voor tandheelkunde gekozen, omdat ik naast het helpen van mensen ook de creativiteit, het nauwkeurig werken en esthetiek erg leuk vind.

Implantoloog

linde van groningen

Linde van Groningen

In 2008 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb daarna de driejarige postdoctorale opleiding Orale implantologie en prothetiek met succes afgerond. Sinds 2011 ben ik ingeschreven en erkend als implantoloog NVOI. Sinds de opening in 2013 verricht in de praktijk alle implantologie behandelingen en complexe chirurgische verwijderingen. Ik verricht zowel behandelingen op externe verwijzing als vanuit de praktijk van Joyce.

Mondhygiënist

nikki zaal

Nikki Zaal

In 2011 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist in Amsterdam en heb ik nascholing gevolgd op het gebied van pedodontologie (behandelen van kinderen). Na ervaring opgedaan te hebben als mondhygiëniste werk ik sinds Februari 2014 hier. Daarnaast ben ik twee dagen per week verbonden aan de verwijspraktijk voor parodontologie in Amsterdam waar ik als mondhygiënist patiënten behandel met parodontitis. Binnen de praktijk behandel ik de patiënten met ernstige tandvleesproblemen. Ik verricht daarnaast in de praktijk parodontale behandelingen op basis van verwijzing.

Pary Hail

Pary Hail

Sinds de opening in 2013 ben ik werkzaam bij tandarts Mondain als mondhygiënist. Ik heb Joyce reeds leren kennen in de praktijk waar zij voorheen als tandarts, en ik als tandartsassistente werkte. Zij heeft mij destijds geadviseerd om verder door te studeren als mondhygiënist. Dit werk bevalt mij heel erg goed en dat komt vooral door de diversiteit van de werkzaamheden die ik als mondhygiënist uitvoer.