Het team van tandarts Mondain

Onze medewerkers maken het verschil

De tandartsen, mondhygiëniste van Mondain stellen zich graag persoonlijk aan u voor. Mensen maken immers het verschil. Ons behandelteam zorgt voor een aangename sfeer. Kinderen en volwassenen voelen zich daardoor bij ons snel op hun gemak. Daarnaast kan je van ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie in het Nederlands verwachten. Ons team zorgt samen met jou voor een goed verzorgd gebit en een stralende lach. We werken volgens de nieuwste inzichten, met de modernste apparatuur. Elke patiënt heeft zijn eigen tandarts voor alle reguliere behandelingen.

Al onze tandartsen zijn BIG geregistreerd, lid van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde(NMT) en als zodanig aangesloten bij de klachtencommissie van de NMT. Onze implantoloog is NVOI erkend als implantoloog.

over tandarts mondain

Tandarts-(Specialisten)

Joyce van niele

Joyce van Niele

Algemeen practicus, praktijkeigenaar. Na mijn afstuderen in 2006 bouwde ik mijn ervaring in verschillende praktijken op in algemene tandheelkunde in Hoofddorp.  Het behandelen van kinderen tot iemand een prachtige glimlach geven, maakt tandheelkunde een fantastisch vak. Streven naar topkwaliteit, maar de persoon achter het gebit niet uit het oog verliezen vind ik belangrijk. In 2013 de praktijk gestart om u te voorzien van goede tandheelkundige zorg.

q_weijenbergh_

Querelle Wijenbergh

Eind december 2018 ben ik verhuisd naar Brabant om zo dichter bij mijn ouders te wonen. Hierdoor moet ik helaas afscheid van uw nemen als tandarts. Ik wil u bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en draag de zorg van uw gebit over aan mijn collega’s in de praktijk.

laura van liere

Laura van Liere

Algemeen practicus. Ik volgde mijn opleiding tot tandarts aan de ACTA te Amsterdam. Sinds begin 2014 ben ik werkzaam bij Tandheelkundig centrum Mondain en werk daar met veel plezier. Ik vind het belangrijk om technisch goed werk te leveren op een prettige manier, waarbij de patiënt centraal staat.

isabel uges

Isabel Uges

Tandarts Specialist, Afgestudeerd in 2006 aan de ACTA in Amsterdam. Bestuurslid NVeE ( Ned. Vereniging van Endodontologie). Na mijn studie nascholing gevolgd op gebied van endodontologie en restauratieve tandheelkunde, waaronder de leergang endodontologie en specialisatie extreme gebitsslijtage te Nijmegen. Hierbij vind ik het een uitdaging om zo natuurlijk mogelijk het gebit na te bootsen en de tanden en kiezen dusdanig te herstellen.

leonie van dop

Leonie van Dop

Algemeen practicus. In juni 2013 heb ik de 6-jarige studie Tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Ik heb daarna de nodige ervaring opgedaan als jeugdtandarts en algemeen practicus. Ik heb voor tandheelkunde gekozen, omdat ik naast het helpen van mensen ook de creativiteit, het nauwkeurig werken en esthetiek erg leuk vind.

Roena Kouchi

Sinds begin vorig jaar ben ik werkzaam als tandarts bij Tandartspraktijk Mondain. Eerst als zwangerschapswaarneming, daarna op de dinsdag en de vrijdag. Per 9 januari ben ik werkzaam op de woensdag en de vrijdag.

Ik behandel jong tot oud met veel plezier. Mijn focus ligt op preventie, maar het doel is samen met u als patiënt het mooiste resultaat te bereiken. Zowel functioneel als esthetisch. Ik zie iemand graag weer met een brede glimlach vertrekken.

Rosalien Keukenmeester

Als tandarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam in 2016. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als mondhygiënist. Als algemeen tandarts heb ik bij verschillende praktijken en bij de kaakchirurg ervaring opgedaan.

Wat ik mooi vind aan Tandheelkunde is de combinatie van technische uitdagingen en het contact met mensen, waarbij medische noodzaak en esthetische wensen samenkomen. Ik leg alles wat ik doe graag uit, waardoor kinderen en angstige patiënten ook goed bij mij terecht kunnen.

Implantoloog

linde van groningen

Linde van Groningen

In 2008 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb daarna de driejarige postdoctorale opleiding Orale implantologie en prothetiek met succes afgerond. Sinds 2011 ben ik ingeschreven en erkend als implantoloog NVOI. Sinds de opening in 2013 verricht in de praktijk alle implantologie behandelingen en complexe chirurgische verwijderingen. Ik verricht zowel behandelingen op externe verwijzing als vanuit de praktijk van Joyce.

Mondhygiënist

Ingrid Wafelbakker

Ingrid Wafelbakker

Ik werk sinds 1986 als mondhygiënist. Het werken als mondhygiënist geeft mij veel voldoening. Met name de interactie met de patiënten en het motiveren van patiënten tot een goede mondgezondheid maakt mijn werk zo leuk. Patiënten ervaren mij als een prettige behandelaar. In ben in de praktijk werkzaam om de dinsdagavond, donderdag en de vrijdag.

Pary Hail

Pary Hail

Sinds de opening in 2013 ben ik werkzaam bij tandarts Mondain als mondhygiënist. Ik heb Joyce reeds leren kennen in de praktijk waar zij voorheen als tandarts, en ik als tandartsassistente werkte. Zij heeft mij destijds geadviseerd om verder door te studeren als mondhygiënist. Dit werk bevalt mij heel erg goed en dat komt vooral door de diversiteit van de werkzaamheden die ik als mondhygiënist uitvoer.