Patiënt worden

Geïnteresseerd? Wij verwelkomen weer nieuwe patiënten.

Afspraak maken

Maak een afspraak bij een van onze balieassistenten.

Tandarts Mondain Hillegom

In onze moderne praktijk voor algemene tandheelkunde en implantologie werken we met een team van tandartsen, tandarts-specialisten, implantoloog en mondhygiënistes onder één dak. Bent u als inwoner van Hillegom op zoek naar een tandartspraktijk met aandacht voor service en persoonlijk contact? Ons doel is onze patiënten te helpen om een leven lang een gezond en sterk gebit te houden. Ons tandheelkundig centrum is goed bereikbaar vanuit Hillegom.

Bij ons word je altijd door dezelfde tandarts en/of mondhygiënist geholpen en voorafgaand aan één behandeling duidelijk geïnformeerd. Dat helpt om je bij de tandarts snel op je gemak te voelen.

Extra zorg besteden we aan kinderen en angst patiënten. Ook zijn we s ’avonds open.

Reistijd vanuit Hillegom

Door onze ligging zijn we goed bereikbaar vanuit Hillegom. Reistijd vanuit Hillegom met de auto naar Hoofddorp bedraag slechts 18 minuten.

U kunt uw auto parkeren op eigen terrein van de praktijk.

Ons behandelteam

Bij Mondain werken ervaren professionals met bijna allemaal hun eigen specialisatie. Samen vormen we een ideaal deskundig team en bieden we uw complete tandheelkundige zorg aan in een prettige sfeer.

Verwijspraktijk

Naast een algemene praktijk zijn we ook een verwijspraktijk voor implantologie en esthetische restauratieve tandheelkunde. Dit houdt in dat wij specialistische zorg aanbieden aan patiënten die door hun eigen tandarts naar onze praktijk zijn doorverwezen. Het kan hierbij gaan om lastige behandelingen, het bespreken van behandelopties of om behandelingen die de tandarts niet zelf uitvoert.

Ook behandelen we patiënten op verwijzing voor een parodontale mondhygiëne behandeling bij onze gespecialiseerde mondhygiënist.

U wordt door uw eigen tandarts doorverwezen, maar u kunt hiervoor ook zelf een afspraak rechtstreeks met ons maken.

Uw ervaring

Door uw mening en ervaring te delen, kunnen wij continue onze tandheelkundige zorg en dienstverlening verbeteren. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

“Uw mening is daarom heel belangrijk voor ons”