Mondhygienist

Een goed, gezond en gaaf gebit begint bij goede mondhygiëne. Ons doel is het optimaliseren van de gezondheid van uw mond. Onze mondhygiëniste richt zich op preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen aan uw gebit te voorkomen en te bestrijden.

Periodieke controle

Regelmatig naar de tandarts draagt bij aan een gezond gebit en goede mondhygiëne. Graag zien wij u regelmatig voor de halfjaarlijkse controle zodat we uw mond gezondheid in kaart kunnen brengen. Indien nodig kunnen we tijdig actie ondernemen om uw gebit en mond gezond te houden.

Kindertandarts

Bij ons is er extra aandacht voor kinderen en gezinnen. Ons team zorgt er mede door onze specialisatie in kindertandverzorging voor dat kinderen zich in onze huiselijke, kindvriendelijke omgeving al snel op hun gemak voelen. Al onze behandelaars zijn ervaren in kindvriendelijke tandheelkunde.

Orthodontie

Het doel van de orthodontische behandeling is het verkrijgen van een stabiel, functioneel en niet te vergeten mooi gebit voor u te verkrijgen met als uitstraling een zelfverzekerde lach! Ook kunt u ons terecht voor de onzichtbare uitneembare beugel. Hiermee kunt u uw tanden recht laten zetten zonder dat iemand dit ziet!

Witte vullingen

Is uw kies of tand afgebroken of heeft u een gaatje in uw tand? Met een composiet vulling kunnen we u tand of kies zo restaureren dat er niets meer van te zien is. Mocht er tandbederf vastgesteld zijn door de tandarts, dan is het belangrijk dat er tijdig restauratief wordt ingegrepen om verdere aantasting te voorkomen.

Wortelkanaalbehandeling

Door bederf of een lekkende vulling kan het zachte weefsel in een tand of kies gaan ontsteken. Bij een wortelkanaalbehandeling, ook vaak zenuwbehandeling genoemd (tevens bekend als endodontologie) wordt de ontsteking in uw tand of kies verwijderd, zodat u geen pijn meer heeft.

Implantaat

Tandheelkundige implantaten bieden een duurzame oplossing voor verloren wortels. Onze implantaten worden geplaatst door een onze eigen NVOI erkende implantoloog Linde van Groningen. Met implantaten voelen uw tanden en kiezen als natuurlijk aan en behouden ze kracht en sterkte die ze altijd hebben gehad.

Kroon en brugwerk

Als een tand door bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of grote vulling is verzwakt en niet hersteld kan worden met een vulling, is een kroon of brug de beste oplossing. Onze kronen en bruggen worden door de tandtechnieker met de hand vervaardigd en zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Facings

U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een of meerdere spleetjes tussen uw tanden? Of wilt u een of meerdere afgebroken tanden laten repareren? Met behulp van facings kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien. Wij zijn pas geslaagd als we u lach kunnen laten toenemen.

(Klik)prothese

Heeft u moeite met praten, pijn bij eten of andere klachten aan uw kunstgebit? Bij Keizer Karelpark Tandartsen in Amstelveen zijn we gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit, frameprothese of klikgebit op implantaten.

Tanden bleken

Wilt u een stralend gebit?  Krijg weer stralende witte tanden door uw tanden te laten bleken.  Keizer Karelpark Tandartsen gevestigd in Amstelveen, heeft de expertise in huis om uw tanden op een snelle, effectieve en duurzame manier te bleken. Raadpleeg uw tandarts of tanden.

Gebitsreiniging

Elke dag tweemaal uw gebit reinigen geeft een gezond, schoon en wit gebit. Ook al doet u aan een goede gebitsverzorging, toch blijft er tandplak achter. Met name op de minder goed bereikbare plekken tussen uw tanden en kiezen maar ook dicht tegen het tandvlees.

Ontzichtbare beugel

Heeft u een beugelbehandeling nodig maar ziet u een reguliere plaatjesbeugel of slotjes beugel niet zitten! Nu is er de innovatieve onzichtbare beugel die uw gebit corrigeert, zonder dat iemand uw beugel ziet.

Kroon plaatsen

Een kroon is een duurzame oplossing om uw tand of kies te vervangen of te behouden als er te weinig houvast is om de tand of kies (opnieuw) te vullen. Dit komt voor als er door tandbederf of afbreken een groot deel van de tand of kies verloren is gegaan. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn natuurlijke functie en vorm weer terug.

Brug tanden

Een brug is een duurzame oplossing om de ontbrekende tand of kies te vervangen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie van de tand of kies zoveel mogelijk

Contact ons

Heeft uw vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185LD, Amstelveenlogo Keizer Karelpark tandartsen

implantoloognvoiknmtbigregisterbigregister

Een reactie plaatsen