Periodieke Controle bij je tandarts

Perodieke Controle (Half of heel jaar)

Regelmatige controle is een belangrijk onderdeel van onze tandheelkundige zorg. Afhankelijk van je mondsituatie maken wij 1 of 2 maal per jaar een afspraak voor een periodieke controle met je. Kinderen worden altijd 2 maal per jaar gecontroleerd. Na afloop van een periodieke controle plannen wij een volgende afspraak.

Gebit en tandvlees

Tijdens de periodieke controle bekijkt de tandarts uw gebit en uw tandvlees. Zo kan er een vroege diagnose gesteld worden van gaatjes, tanderosie en eventuele tandvleesontstekingen en kan erger voorkomen worden. Als er problemen zijn ontstaan kan er een behandelplan nodig zijn om samen met u te bepalen wat voor u de beste oplossing is om de ontstane situatie op te lossen.

Uitleg Mondverzorging

Wanneer de mondhygiëne van uw gebit niet optimaal is, wordt u door uw tandarts verwezen naar een van onze mondhygiënisten. De mondhygiënist zal uw gebit reinigen om zodoende problemen aan het tandvlees te kunnen voorkomen.

halfjaarlijkse controle tandarts

Goede voorlichting en duidelijkheid over behandelingen vinden wij erg belangrijk. Bekijk de meest voorkomende behandelingen , op onze “Behandelingen“ pagina.